Ομολογιούχοι: “Ντου” στην ημερίδα του Λουκά Παπαδήμου! [ΦΩΤΟ – VIDEO]

Ένταση από ομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου που έχουν ζημιωθεί από το PSI σημειώθηκε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μουσικής, στη διάρκεια ημερίδας υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου αλλά και μετά το τέλος, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων, έτσι η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας V. Constancio.

Κρατώντας το πρωτοσέλιδο της “Ελευθεροτυπίας”, με τίτλο “17 αυτοκτονίες για το success story!”, ενας απ’ τους μικρομολόγιουχους, που βρέθηκε στην ομιλία του Λ. Παπαδήμου στο Μέγαρο Μουσικής, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον πρώην πρωθυπουργό.