Οργή Θεού! – Πάνω από 50 νεκροί σπό ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα – Πολλά θύματα παιδιά στα σχολεία

Εικόνες Αποκάλυψης στην Οκλαχόμα - 51 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλουςΦονικός ανεμοστρόβιλος πλάτους περίπου 2 χιλιομέτρων έπληξε  τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, με την Οκλαχόμα να έχει υποστεί τις περισσότερες καταστροφές και τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται διαρκώς.

Με βάση όσα μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον 51 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην περιοχή της Μουρ, ενώ παραπάνω από 233 άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και μια μητέρα με το νεογέννητο μωρό της που είχαν βρει καταφύγιο σε έναν καταψύκτη.
Την ίδια ώρα τουλάχιστον δύο δημοτικά σχολεία -το «Briarwood» και το «Plaza Towers»- και εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς στην ίδια περιοχή. Δεκάδες παιδιά και προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου «Plaza Towers» πιστεύεται πως είναι νεκροί. Από τον μέχρι τώρα απολογισμό των θυμάτων σύμφωνα με το CNN ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Από τους 233 τραυματίες, επίσης, οι 70 αφορούν σε μαθητές.

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες
Περισσότεροι από 200 μέλη της εθνοφρουράς της Οκλαχόμα, μαζί με προσωπικό της πολιτείας κλήθηκαν να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο ψάχνοντας για επιζώντες στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα. Καθώς έπεσε η νύχτα οι ομάδες ερευνών με κράνη μπήκαν μέσα στα ερείπια προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένους.