Ο Δήμος Αθηναίων έστρωσε τραπέζι τα Χριστούγεννα για 1000 άπορους – άστεγους

Γιορτινό τραπέζι αλληλεγγύης έστρωσε και φέτος το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για 1000 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας ανήμερα των Χριστουγέννων το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.

«Οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι και όλο το ΔΣ του ΚΥΑΔΑ ήρθαμε σήμερα εδώ για να υποδεχθούμε τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται καθημερινά στον αύλιο χώρο του ΚΥΑΔΑ και σιτίζονται για να αισθανθούν σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον αυτές τις γιορτινές ημέρες», δήλωσε η πρόεδρος του δ.σ. του ΚΥΑΔΑ Ελένη Κατσούλη.

Το χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης ήταν προσφορά της εταιρείας Lidl Ελλάς, που σημειώνει:

«Με ιδιαίτερη χαρά όλοι εμείς στην Lidl Ελλάς, είμαστε δίπλα στη κοινωνική προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και φέτος στηρίζουμε για 2η συνεχή χρονιά, το Γεύμα Αλληλεγγύης, την ημέρα των Χριστουγέννων. Με γνώμονα τον Αλληλοσεβασμό και τις Αξίες μας, τα Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, επιλέγουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Γιορτινό τραπέζι αγάπης και αλληλεγγύης θα στρώσει και πάλι το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.