Ο Καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

 

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΑΤΤΙΚΗ:  Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στον Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από το μεσημέρι και μετά, σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λίγε νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές περιμένουμε την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.