Ο Κ.Σκανδαλίδης βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας του Αρχιεπισκόπου

 

Παρουσία 7 υπουργών, εκπρόσωπων της Βουλής, γενικών γραμματέων υπουργείων, δημάρχων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, Μητροπολιτών και εκπροσώπων Ορθόδοξων Πατριαρχείων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Αρχιεπισκοπής.

Το φλουρί έπεσε στον βουλευτή Κώστα Σκανδαλίδη.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου, ο κ. Παναγιώτης Σκουρολιάκος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, η υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας ως εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Σπυρίδων Καρανικόλας ως εκπρόσωπος της Φώφης Γεννηματά, Βουλευτές, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, παρέστησαν, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μαίρη Πίνη, ο Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωστής Δήμτσας, ο Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής π. Βασίλειος Χαβάτζας