Ο Νικήτας Κακλαμάνης “πυροβολεί” Στουρνάρα – Χαρδούβελη και κάνει σενάρια φθινοπωρινά…

Δείτε τι δήλωσε  ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Βήμα FM:

«Ένα στοιχείο είναι καταλυτικό: το οικονομικό επιτελείο. Εντάξει, ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε τον εκλεκτό του. Και έτσι θα υπάρχει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο.

Για τον Προβόπουλο γνωρίζετε την άποψή μου για τον τρόπο που λειτούργησε ως διοικητής της ΤτΕ και όχι ως πρόσωπο, αλλά δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου που θα φύγει. Από εκεί και πέρα, ισχυροποιείται το σημιτικό-γερμανικό μπλοκ στην κυβέρνηση.

Το ότι κάποιοι περίμεναν και δεν είδαν το όνομά τους, είναι οι συνήθεις πικρίες που κρατάνε 10-15 μέρες. Το αίσθημα του να παραμένεις βουλευτής είναι πάντα ισχυρό.

Και θα παραμείνουν ως το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, θυμηθείτε το. Εάν δείτε τη Μέρκελ να μας κάνει μια γενναία ρύθμιση χρέους τότε, ετοιμαστείτε. Μην περιμένετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για εκλογές, γιατί θα γίνουν νωρίτερα. Και αν δείτε να μη συμβαίνει αυτό – και αυτό είναι η προσωπική μου εκτίμηση – θα εξαντληθούν όλες οι διαδικασίες μήπως και βγει Πρόεδρος.

Μιλάω, όμως, για γενναίο κούρεμα του χρέους, διότι δεν βγαίνει αλλιώς. Ταυτόχρονα με τη στροφή που θέλει ο κ. Ντράγκι στον τομέα της ανάπτυξης. Αν βγουν αυτά τα δύο πράγματα, θα γίνουν εκλογές σίγουρα το φθινόπωρο. Θα με θυμηθείτε.