Σε περιπέτειες, ακόμη και γι’ αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μπήκε ο Παναθηναϊκός. Γνώρισε την (τρίτη του σερί στο Top 16) ήττα με 87-71 από την Ουνικάχα στη Μάλαγα και βλέπει την προσπάθεια να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου να δυσκολεύει, αλλά και ορατό τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός τετράδας.
Οι γηπεδούχοι σμπαράλιασαν την άμυνα των «πράσινων» με τρίποντα (15/27) και ανανέωσαν 14 επιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την αισθητή απουσία του Γκιστ, την ώρα που η ομάδα του Πεδουλάκη «κόλλησε» στην επίθεση από τα τέλη της τρίτης περιόδου και υπέπεσε σε πολλά λάθη (16).
Δεκάλεπτα: 20-23, 44-42, 61-57, 87-71.
Ουνικάχα Μάλαγα (Πλάθα): Σαμπόνις 3, Βιδάλ 4, Σουάρεθ, Γκρέιντζερ 16, Βάσκεθ 6, Τούλσον 20, Κουζμίνσκας 5, Ντράγκιτς 4, Χετσχάιμερ, Κέινερ-Μέντλεϊ 21, Στίματς 8.
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 12, Κάρι 14, Μπατίστ 4, Φώτσης 4, Ούκιτς, Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης 4, Διαμαντίδης 10, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 13.