Ο γιός του Γ. Παπανδρέου αρραβωνιάζεται κομμώτρια στην Κρήτη – Μπράβο του

 

foto3.jpgUPD: Η 27 χρονη Πωλίνα Πατραμάνη είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Αντρέα, γιού του Γιώργου Παπανδρέου.  Πάντως, τι και να κάνει ο Γ.Παπανδρέου και η οικογένειά του…στραβά καμωμένο το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Ακόμα και στον αρραβώνα του γιού του Αντρέα (από τον πρώτο του γάμο), βρίσκουν “κάτι” για να τον…”αγκυλώσουν”. Και αυτό το “κάτι” , στην περίπτωση του αρραβώνα, είναι η νύφη που είναι κομμώτρια. “Ακούς εκεί ο γιός του πρώην Πρωθυπουργού με κομμώτρια…”, λένε οι…Κατίνες των ΜΜΕ.

Η απόλυτη ξεφτύλα τους! . Αν ήταν βέβαια η κοπέλα  …πριγκίπισσα, ζάπλουτη και επώνυμη, θα έβγαζαν άλλου τύπου χολή. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είμαστε….

Παραδοσιακός λοιπόν πεθερός αποδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που φθάνει το Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει το γιό του Αντρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr όλες οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστεί σε πολύ στενό κύκλο, ενώ ο αρραβώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο. Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος, ρομαντικός και σε πολύ κλειστό κύκλο. Η ταβέρνα έχει ήδη κλείσει και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για αρραβώνα σημείο. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.

Η νύφη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αντίθετα από τις νόρμες που θα περίμενε κανείς να ακολουθηθούν, δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως κομμώτρια. Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος, ενώ θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς.