Ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ πλήρωνε τον 17 χρονο – Σοκ απο τη σύλληψη και τα ευρήματα στο σπίτι

Εναντίον του 49χρονου προπονητή κρίκετ ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε έναν 17χρονο έναντι αμοιβής τον τελευταίο ενάμισι χρόνο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην οικία του προπονητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη για ερωτικές πράξεις με ενδείξεις χρήσης, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα αεροβόλο τύπου «φλόμπερ» και πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, όταν άνδρες της ασφάλειας εισέβαλαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του 49χρονου προπονητή και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να ασελγεί πάνω σε ανήλικο αγόρι, το οποίο είναι και παίκτης της ομάδας.

Η αστυνομία, εισέβαλε στο σπίτι του προπονητή μετά από καταγγελία της οικογένειας του αθλητή, ενώ σύμφωνα με το newsit, εκείνη τη στιγμή ασελγούσε πάνω σε ανήλικο αθλητή.

Σε βάρος του 49χρονου, σχηματίζεται δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου εναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια πράξη.