Ο DOCTOR ΜΑΪΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

 

Βίος και πολιτεία του άνευ πτυχίου διευθυντή νοσοκομείου της Σκύρου -Εκανε τον π

Το γεγονός ότι επί 13 χρόνια ήταν διευθυντής του Νοσοκομείου της Σκύρου χωρίς να διαθέτει πτυχίο ιατρικής είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην απίστευτη ιστορία με τον 56χρονο «γιατρό», που αποκαλύφθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Ο συγκεκριμένος έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο Κολωνάκι, και τον ΩΡΛ στην Αχαΐα. Σύμφωνα με το φάκελο του 56χρονου, που αποκαλύπτει το «Βήμα» ο εν λόγω άνδρας- που ως γνωστόν παρουσίαζε πλαστά έγγραφα για τις σπουδές του στην ιατρική αλλά και ψεύτικους ΑΦΜ- δεν υποδυόταν τον γιατρό μόνο στη Σκύρο. Είχε ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεγάλο Πεύκο στην Πάτρα και στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Εμφανιζόταν μεταξύ άλλων όχι με την ειδικότητα του γενικού ιατρού, αλλά ως ωτορινοιλαρυγγολόγος, αλλά και ως πλαστικός χειρούργος.

Μάλιστα, στο ιατρείο του στο Κολωνάκι έκανε «μικροεπεμβατική προσώπου», ενώ όπως δήλωσαν στην εφημερίδα ένοικοι της πολυκατοικίας στο οποίο αυτό βρισκόταν «το ιατρείο λειτούργησε την περίοδο 2012-2013 και έκανε κυρίως μπότοξ στους ανυποψίαστους πελάτες του», ενώ στο τέλος εξαφανίστηκε χρωστώντας όλα τα ενοίκια.

Ο 56χρονος εμφάνιζε τίτλους σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ατόμου από το φιλικό του περιβάλλον, μετά από την αποτυχία του να εισαχθεί σε ελληνικό πανεπιστήμιο, άρχισε τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο στην Ανκόνα και σύντομα μετακόμισε στη Ρώμη και από εκεί- στις αρχές του 1980- βρέθηκε στο Λος Αντζελες, προσκεκλημένος ενός φίλου του που είχε φαστφουντάδικο. Εκεί ανέλαβε την τροφοδοσία καταστημάτων με υγραέριο και απέκτησε το- μοναδικό όπως φαίνεται- πτυχίο που διαθέτει, εκείνο του πιλότου. Στις ΗΠΑ φέρεται να παρακολούθησε και ορισμένα εκπαιδευτικά μαθήματα ιατρικής, χωρίς βέβαια να αποκτήσει πτυχίο.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε την ειδίκευσή του ως γενικός ιατρός στο Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα, εμφανίζοντας ως πιστοποιητικό σπουδών έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας. Στα μέσα της δεκαετίας άνοιξε ιατρείο στο Μεγάλο Πεύκο. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 προσελήφθη ως διευθυντής της περιφερειακής μονάδας στη Σκύρο.

Σύμφωνα με το φάκελό του, ο 56χρονος διαθέτει ένα απλό πιστοποιητικό που πήρε στις 7 Νοεμβρίου 1992 από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης, όπου σημειώνεται ότι το πτυχίο δεν παρουσιάζεται επειδή ήταν υπό συμπλήρωση. Ομως, σε πρόσφατο έγγραφο προς τις ελληνικές αρχές, το ιταλικό πανεπιστήμιο δήλωνε ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει φοιτήσει ποτέ στο εν λόγω ίδρυμα.