ΠΑΤΡΑ: Δεύτερος νεκρός από τη δράση των νονών της νύχτας

Την τελευταία του πνοή άφησε το  πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και ο Νίκος Ντάντης που είχε τραυματιστεί βαριά από τους πυροβολισμούς εναντίον του Παναγιώτη Τσίρκα στην οδό Ανθείας της Πάτρας.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο ήδη προφυλακισμένος Αλέξης Φράγκος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Τσίρκα γιατί πίστευε ότι ήταν ο δολοφόνος του αδελφού του Κώστα, αναμένεται να κατηγορηθεί και για δεύτερη ανθρωποκτονία.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τις δυο αιματηρές επιθέσεις που στοίχισαν τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων μέσα σε λίγα 24ωρα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ως υπόπτους για το διπλό φονικό της Σαχτούρη με θύματα τους Κώστα Φράγκο και Βασίλη Σινούρη, τους Θεμιστοκλή Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσο που κατηγορούνται για ληστείες στην Πάτρα και άλλες περιοχές και για εκβιασμούς την περίοδο 2010-2011 στην Πάτρα.

Οι ίδιοι με ηλεκτρονικό τους μήνυμα αρνούνται κάθε σχέση με το διπλό έγκλημα και κατηγορούν την Ασφάλεια Πατρών ότι τους στοχοποιεί επειδή αδυνατεί να εντοπίσει τους πραγματικούς δράστες.

Παραδέχονται, ωστόσο, ότι έχουν διαπράξει δεκάδες ληστείες τραπεζών τους τελευταίους επτά μήνες.