ΠΑΤΤΑΚΟΣ: Έδωσε την… ευλογία του στη Χρυσή Αυγή – “Λαμπρός νέος” ο Κασιδιάρης

Μπορεί να πάτησε τα 100 χρόνια και οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, ο εκ των πρωτεργατών της χούντας των συνταγματαρχών Στυλιανός Παττακός, ωστόσο δεν φαίνεται να αλλάζει άποψη για το συνέβη την επταετία. Παραμένει αμετανόητος και επιμένει πως «η επανάσταση ήταν ανάγκη». Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την κουβέντα τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα αναφέρει -αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας- πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή».
Εξομολογείται  ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον είχε επισκεφθεί σπίτι του την ημέρα των γενεθλίων του για να του ευχηθεί χαρακτηρίζοντας τον «ένα λαμπρό νέο».

 

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει πως δεν μετανιώνει για τίποτα «ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη. Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα».
Αναφερόμενος στην παρούσα πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα είναι τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.