ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Νέος Δήμαρχος ο Γ. Μώραλης – Β. Μαρινάκης: “Νίκησε ο πειραϊκός λαός”

 

Νικητής στον Δήμο Πειραιά αναδεικνύεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Μώραλης με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής. Πρίν από λίγο, ο απερχόμενος Δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος αποδέχθηκε την ήττα του λέγοντας πως δεν αποχωρεί από την πολιτική και πως θα είναι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μώραλη και ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τον Πειραϊκό λαό.

«Πιστεύω ότι ήμουν ένας καλός δήμαρχος. Ο πειραϊκός λαός σήμερα προτίμησε κάτι άλλο. Είναι μια δημοκρατική απάντηση» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. «Δεν μου ταιριάζουν οι μιζέριες. Χάσαμε» τόνισε.

Μετά τις δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο, έχουμε όμως σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σήμερα ο πειραϊκός λαός νίκης, ανέφερε από την πλευρά του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μώραλη.