ΠΣΑΤ: Οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο της δημοσιογράφου Αγγ. Τζιρμάκη

Την οδύνη του για τον αιφνίδιο θάνατο της δημοσιογράφου Αγγελικής Τζιρμάκη εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών. Η εκλιπούσα, η οποία στο παρελθόν εργάστηκε και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 51 ετών.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει με οδύνη την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του Συνδέσμου, Αγγελικής Τζιρμάκη, που πέθανε αιφνιδίως χθες, σε ηλικία 51 ετών.

Η Αγγελική Τζιρμάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και μετά από σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ”, δίπλα σε καταξιωμένους αθλητικούς δημοσιογράφους που της εμφύσησαν το πάθος για το αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ στην επαγγελματική της πορεία.

Τον Αύγουστο του 1991 μεταπήδησε στην εφημερίδα “Ώρα για Σπορ” όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» και στις δύο εκδόσεις της καθώς και σε πολλά Γραφεία Τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Την περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αγγελική Τζιρμάκη, που παρέμεινε έως την τελευταία στιγμή δίπλα στο Σύνδεσμό μας προσφέροντας τις υπηρεσίες της από πολλές θέσεις, ήταν ιδιαίτερα γλυκός και σεμνός άνθρωπος και αφήνει τις πιο ζεστές αναμνήσεις σε όσους την γνώρισαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, επάρκεια και συνέπεια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία.

Η κηδεία της Αγγελικής Τζιρμάκη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στις 15.30, στο Νεκροταφείο Βύρωνα».