Παπάς πιάστηκε σε καφενείο μπαρμπουτιέρα

 

Η προ ημερών σύλληψη οκτώ ατόμων που εντοπίστηκαν να παίζουν μπαρμπούτι σε ένα καφενείο χωριού του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα, προκάλεσε σάλο στους κατοίκους. Όχι γιατί το φαινόμενο ήταν ασυνήθιστο, αλλά γιατί μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ένας… ιερέας!

Ο κληρικός, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης και είναι πατέρας δύο παιδιών που είναι επίσης ιερείς, υπηρετεί σε μια ορεινή εκκλησία που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα έξω από την Άρτα. Παρ’ όλο που οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, η Μητρόπολη δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο καφενείο, συνέλαβαν έξι θαμώνες ηλικίας 54, 59, 78, 66, 67 και 43 χρόνων που συμμετείχαν στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι, ένας από τους οποίους είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι, ενώ ένας 53χρονος που δεν συμμετείχε είχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62,8 γραμμαρίων. Στο κατάστημα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ένα κουτί με 48 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Από τον χώρο κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια ζάρια και 1.525 ευρώ, ενώ συνελήφθη και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που είχε επιτρέψει το παράνομο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: Protothema