Που κάνουν διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί

Ολιγοήμερες διακοπές εν όψει του πολιτικά δύκολου Σεπτέμβρη κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σύμφωνα με το Έθνος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςέφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, όπου θα μείνει για λίγες ημέρες, έχοντας ωστόσο ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους υπουργούς. Άλλωστε ο ίδιος είχε τονίσει στους υπουργούς του πριν αναχωρήσει πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται οικογενειακά στη Σκόπελο, ωστόσο και αυτός με τη σειρά του είναι σε καθημερινή επαφή με τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και με τους υπουργούς του Κινήματος στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κέρκυρα και την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στη Λευκίμμη.

Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ξεκουράζεται στην Καστανιά Ημαθία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία. Αύριο, θα παρακολουθήσει τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λειβαδιά, Βοιωτίας.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν: στην Τήνο, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο υπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου, ενώ στους Παξούς θα βρεθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.