Προβληματίζει ξανά η υγεία του Ερντογάν

Τουρκικές εφημερίδες δημοσίευσαν σήμερα ρεπορτάζ στα οποία ισχυρίζονται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πέρασε τις τελευταίες πέντε ημέρες σε νοσοκομείο με στομαχικούς πόνους.

Τα δημοσιεύματα πυροδότησαν νέα σενάρια γύρω από την υγεία του πρωθυπουργού της Τουρκίας μετά την πρόσφατη περιπέτεια το 2011.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού διέψευσε τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του πρωθυπουργού που είχε αναφέρει η μικρή τουρκική εφημερίδα Yurt.

Η τουρκική εφημερίδα στο σημερινό της δημοσίευμα είχε αναφέρει πως η υγεία του Ερντογάν επιδεινώθηκε την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού ( σ.σ. την προηγούμενη Πέμπτη) και πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με σοβαρές επιπλοκές στο έντερο του.

Ο Ερντογάν το Νοέμβριο του 2011, είχε χειρουργηθεί λόγω καρκίνου στο έντερο είχε και είχε αφαιρεθεί μέρος αυτού.

Το γραφείο του Ερντογάν έκανε λόγο για «αβάσιμους ισχυρισμούς» και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει το κανονικό πρόγραμμα του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφού τελείωσε τις διακοπές του και γιόρτασε το τέλος του Ραμαζανιού, της θρησκευτικής γιορτής των Μουσουλμάνων.