ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δε φτάνει το… κάζο του 1-2 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, του φεύγει και ο Τσάκας! Αποχωρεί το … επενδυτικό σχήμα του Πρίγκιπα

Με το αριστερό μπήκε στο 2013 ο Παναθηναϊκός ο οποίος μετά την ήττα στην Βέροια με 3-0 ηττήθηκε και στο ΟΑΚΑ με 1-2 από τον Λεβαδειακό προδομένος από τα ατομικά λάθη του Μπουμσόνγκ ο οποίος σαν άλλος …Άγιος Βασίλης έκανε δώρο δυο γκολ στον Βασιλείου. Στο ματς προηγήθηκε ο Παναθηναικός με γκολ του Τοτσέ. Στο τέλος του  αγώνα οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τη διοίκηση και  τους παίκτες.

Η ανακοίνωση Πρίγκιπα – Τσάκα

«Υποβάλλαμε μια πολύ περιεκτική και απολύτως εγγυημένη πρόταση εξαγοράς του Παναθηναϊκού, η οποία με έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήσαμε και γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ από ειλικρινείς προσπάθειες από την πλευρά μας, να ολοκληρωθεί το deal, τελικά ζητήθηκε μια πίστωση χρόνου, μόνο δυο εργάσιμες μέρες. Κάτι αναμενόμενο για δουλειές τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς, ο σύλλογος, αποκάλυψε το πραγματικό του «πρόσωπο», απορρίπτοντας την πρόταση, κλείνοντας έτσι τη διαδικασία της εμπλοκής μας. Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο οικονομικά θα καλύπταμε και θα εφαρμόζαμε.
Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν θα είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο που της αξίζει.
Σχετικά με τις απειλές από νομικές ενέργειες εις βάρος μας, τα ακούμε με στωικότητα και τα αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση!!
Λυπούμαστε που δεν έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε χαρά στους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πάνω και πέρα από τη δύναμη της θέλησής μας.
Ειλικρινά, ελπίζουμε ότι η παρούσα διοίκηση δεν θα μας χρειαστεί στην προσπάθεια που κάνει και θα βρει λύσεις στις ανάγκες της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, που έκαναν μεγάλες προσπάθειες, κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Πηγή: pamesports.gr