“Πόλεμος” Μελισσανίδη – Μαρινάκη για τον ΟΠΑΠ

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την είσοδο του πρώτου στον ΟΠΑΠ και τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να σχεδιάζει καταγγελία της σύμβασης με τον Οργανισμό.

Σε εκδήλωση της ΑΕΚ σήμερα για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας και των χορηγικών συμφωνιών, ο Δ. Μελισσανίδης δήλωσε:

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε” είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μελισσανίδης και συνέχισε: «Αυτοί τελειώσανε. Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όταν όμως η κουβέντα πήγε στην χορηγία που προσέφερε ο ΟΠΑΠ στον ΟΣΦΠ είπε: “Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς… φιλάκια. Να μας το στείλουν γραπτώς και επίσημα όμως όχι με νεροπίστολα μέσω εφημερίδων”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραιτήθηκε  από τη χορηγία του ΟΠΑΠ, καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».