Π. Καμμένος: Δεν θα χαρίσουμε στη Χούντα και στους φασίστες τις ελληνικές παραδόσεις

kammenos parelash«Δεν θα χαρίσουμε στη χούντα, στους ακροδεξιούς τις παραδόσεις της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στις επικρίσεις. 

«θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχο κράτος και ενωμένος», δήλωσε στον Ant1.

«Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Οι κεντρώοι τι χόρευαν; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;» και πρόσθεσε:

Για την κριτική του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε: «Να μην έρθει στην παρέλαση αν στεναχωριέται. Αν δεν του αρέσουν τα δημοτικά, να χορέψει πόλκα».

Παράλληλα, δήλωσε πως η φετινή παρέλαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα και πως «θα παρελάσουν τα παιδιά μας που υπηρετούν στον Στρατό».

Αποκάλυψε πως η ιδέα ξεκίνησε από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, και όπου «μόλις τελείωσε η παρέλαση για την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, οι μπάντες συνέχισαν να παίζουν, τα συγκροτήματα χόρευαν και μπήκε και ο κόσμος στον χορό».

«Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ένα μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού: Ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος που ζητά τον σεβασμό στην εθνική κυριαρχία», είπε ο κ. Καμμένος. Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει παρόμοια ιδέα για τον εορτασμό του Πάσχα στα στρατόπεδα με ανέργους και αστέγους.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΣΤΥΛ…ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)