Π. Καμμένος: Νέες απειλές – “Η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές αν δεν σταματήσει τον εκφοβισμό!”

kammenos-panosΝέες απειλές κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στους βρετανικούς Times.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προειδοποιεί την Ευρωπαϊκή Ένωση πως οι προσπάθειες ευρωπαίων αξιωματούχων να προκαλέσουν ρήγμα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας, αφήνοντάς την ανήμπορη να εμποδίσει την εισροή τζιχαντιστών στην Ευρώπη.

«Αν η Ελλάδα χαθεί, κινδυνεύουν πολλά περισσότερα από την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, καταγγέλλοντας «ανήθικη και επικίνδυνη» ανάμιξη ευρωπαίων παραγόντων «στις [ελληνικές] εσωτερικές υποθέσεις».

Ο κ. Καμμένος συμπληρώνει πως η Ευρώπη πρέπει να κατανοήσει πως είναι στο συμφέρον της να διασφαλίσει τη σταθερότητα της Ελλάδας.

Οι νέες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης, με τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ να ζητούν εξηγήσεις από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.