Π. Σκουρλέτης: “Ναι” σε συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα αλλά “συνενόχους σε εμάς δεν θα βρουν”

Ανοιχτός σε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εθνική συνεννόηση σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους αλλά και της οικονομίας εν γένει, με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στην άτυπη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Π. Σκουρλέτης, “συνενόχους σε εμάς δεν θα βρουν”. Παράλληλα επ αυτού είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να περάσει χείρα βοηθείας στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “είναι όμηρη της μνημονιακής πολιτικής της και πρέπει να ηττηθεί».

Άκρως αρνητικός εμφανίστηκε ο κ. Σκουρλέτης και στα σενάρια που φέρουν τους Αν. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο να αιτούνται συνάντησης από τον Αλ. Τσίπρα. Σε θεσμική συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασφαλώς και θα συμμετάσχουμε αλλά σε τριμερή δεν βρίσκουμε κανέναν λόγο. Η κυβέρνηση εκπροσωπείται από έναν», υποστήριξε ο Π. Σκουρλέτης.

ΣΧΟΛΙΟ: Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε…