ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει κατηγορηματικά δείπνο Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου και Μ. Λάτση

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα  στο οποίο φέρεται ο Αλ. Τσίπρας να συμμετείχε σε δείπνο με τις κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση σε πριβέ κλαμπ του Κολωνακίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση – διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε κεντρικό δημοσίευμα ηλεκτρονικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί.
Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, έκανε λόγο για “προβοκάτσια”, αναφορικά με δημοσίευμα περί συνάντησης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με επιχειρηματίες στο Κολωνάκι.
“Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο “γεύμα” Τσίπρα στο Κολωνάκι.
Όσο ο Σύριζα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.