ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Β. Μπίλλης

 

 Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, συμφερόντων Π. Γερμανού, ανακοινώνει, πως μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην εταιρεία, ο κ. Κωνσταντίνος Λαύκας αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ενώ θα παραμείνει ως Σύμβουλος Διοίκησης της εταιρίας μέχρι το τέλος του έτους.

Τη θέση του κ. Κ. Λαύκα αναλαμβάνει  ο κ. Βασίλης Μπίλλης μέλος Δ.Σ. της Olympia Development. O κ. Μπίλλης μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη όλων των θυγατρικών κινητής τηλεφωνίας της Olympia Development στο εξωτερικό (εταιρίες κινητής τηλεφωνίας PLAY και MTN), ενώ έχει προϋπηρεσία σε σημαντικές εταιρίες όπως η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η UNILEVER κ.α. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Southampton στην Αγγλία και κάτοχος MBA από το INSEAD.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της SUNLIGHT καλωσορίζει τον κ. Μπίλλη στα νέα του καθήκοντα και πιστεύει πως η πολυετής εμπειρία και προϋπηρεσία που διαθέτει θα συμβάλλουν ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη της  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT και την ισχυροποίηση της στο σύγχρονο και απαιτητικό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επίσης,  ευχαριστεί θερμά τον κ. Λαύκα  για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρίας, καθώς συμμετείχε ενεργά στην ενίσχυση του εξαγωγικού της προσανατολισμού της εταιρείας και στην εδραίωσή της στη διεθνή αγορά, και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.