Στάση αναμονής τηρούν οι αγρότες – Στους δρόμους τα τρακτέρ

Αποφασισμένοι να μην μετακινηθούν από τις θέσεις τους, εμφανίζονται οι αγρότες της χώρας μας, τονίζοντας ότι σκοπός τους δεν είναι να κόψουν την Ελλάδα στη μέση και να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά να ενημερώσουν τους πολίτες για τα δίκαια αιτήματά τους και να βρεθούν λύσεις.

Στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης, οι Θεσσαλοί αγρότες προσπάθησαν από νωρίς το πρωί να μεταβούν με τα τρακτέρ τους στην Εγνατία οδό, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, αφού οχήματα της αστυνομίας μπλόκαραν το δρόμο.

Στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία, οι αγρότες παραμένουν με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους και σήμερα πρόκειται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να ξεκαθαρίσουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Στις Σέρρες οι αγρότες παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε πλατείες και σε κομβικά σημεία της περιοχής και δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με το που θα δοθεί το σήμα από το Πανελλαδικό Συντονιστικό τους Όργανο.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασαύρωση Κοκινογείων. Τηρούν στάση αναμονής