Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα – “Να τον διώξετε” λέει η ΝΔ

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου της Ν. Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου με αφορμή το γεγονός ότι το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτερυσης, Νίκος Γιαννόπουλος, προλογίζει το βιβλίο του καταδικασθέντος για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση “17Ν” Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του” επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Αννα Ασημακοπούλοιυ και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει από το κόμμα το εν λόγο στέλεχος.

“Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς” αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου της Νεας Δημοκρατίας και ζητά “ Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν”

Πηγή:www.capital.gr