Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε το πρωί της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο πρώτος δράστης που έχει συλληφθεί ως φυσικός αυτουργός και οδήγησε με την ομολογία του στο να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δολοφονίας είναι ο IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT, LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ο δεύτερος φυσικός αυτουργός που πιθανότατα έχει φύγει για τη χώρα του είναι ο MATA ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI, γεννηθείς  την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Η ΕΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ