Στον Ant1 Λιάγκας – Σκορδά! Την “έφεραν” στο MEGA

Πήραν το …πρωινό τους και πάνε Μαρούσι…

Μεταγραφή “βόμβα” κάνει ο ΑΝΤ1 με την πρόσληψη του ζεύγους των δημοφιλών παρουσιαστών Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά την οποία ανακοίνωσε και επισήμως ο τηλεοπτικός σταθμός.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ H ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1!

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού. Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Mega από την ξαφνική απώλεια του διδύμου Γιώργου Λιάγκα, Φαίης Σκορδά (που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1) ήρθαν από τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Με ανάρτηση στο Facebook ο κ Χ. Παναγιωτόπουλος έγραψε «Κούνησαν μαντίλι χωρίς προειδοποίηση» επισυνάπτοντας το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο aixmi.gr και στο οποίο αναφέρεται ότι «εκεί που ο διευθυντής Προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος, περίμενε την απάντηση του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου τους, αίφνης ο Αντέννα ανακοίνωσε ότι από σήμερα 1ης Αυγούστου ανήκουν στο δυναμικό του. Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…».

Γεγονός είναι πως η είδηση της μετακίνησης του διδύμου στάθηκε για το Mega ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο κανάλι δείχνει ξεκάθαρη, το ερώτημα είναι αν αυτή περιοριστεί στους δύο παρουσιαστές ή στραφεί προς πάσα κατεύθυνση -οπότε αναζητηθούν ευθύνες εντός σταθμού. Οι επικεφαλής του Mega δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις εξελίξεις, οι οποίες δείχνουν ικανές να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του.