Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ  παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Θ. Βούρδας, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση, ως προς την εκτέλεση του  δύσκολου έργου που καλείται να φέρει εις πέρας, σε μία περίοδο που η χώρα και ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος βρίσκονται σε τροχιά αναγέννησης  και ανάπτυξης.

Με την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος εξέφρασαν την ισχυρή τους θέληση και επιμονή ως προς την επίτευξη των στόχων που καλούνται να υλοποιήσουν και ζήτησαν από τους εργαζόμενους την συνδρομή τους στο δύσκολο αυτό έργο.

Αναφέρθηκαν ακόμη στις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο με το άνοιγμα της αγοράς κυρίως στις εμπορευματικές μεταφορές και δήλωσαν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα βοηθήσει στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας και την καταπολέμηση της ανεργίας, αρχής γενομένης με την έναρξη λειτουργίας την προσεχή Δευτέρα 19.3.2018, της Σιδηροδρομικής Ακαδημίας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ. : Κακουλάκης  Γεώργιος του Ιδομενέα, Δικηγόρος

Διευθύνων Σύμβουλος : Θεοχάρης Παναγιώτης του Αναστασίου, Οικονομολόγος

Εκτελεστικό Μέλος : Φραγκιαδάκης Νικόλαος του Ιωάννη, Μηχανολόγος – Μηχανικός

Μέλη:  Αναγνωστόπουλος Γεώργιος του Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγος –Μηχανικός

Κυλάκου Αικατερίνη του Κυριακούλη, Δικηγόρος

Κιούσης Δημήτριος του Μιχαήλ, Επιχειρηματίας

Λεβέντης Αθανάσιος του Σταύρου, Τεχν. Υπάλληλος ΟΣΕ – Εκπρόσωπος Εργαζομένων