Φ. Κουβέλης: Δεν ψηφίζουμε αν δεν υπάρξουν τροποποιήσεις – Συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

(upd)Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα ψηφίσει αν δεν υπάρξουν αλλαγές στα εργασιακά, διεμήνυσε ο πρόεδρος Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του για τη στάση που πρέπει να να κρατήσει η  ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στην εκτελεστική επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Σε συνέχεια της συζήτησης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, συνεδριάζει αυτή την ώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου, η Εκτελεστική Επιτροπή .

Στη συνεδρίαση πρόκειται να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα νέα δεδομένα, που έχουν προκύψει στην διαπραγμάτευση για τα εργασιακά από τις επαφές του Δημήτρη Χατζησωκράτη με το οικονομικό επιτελείο και το υπουργείο Εργασίας αλλά και η στάση της Τρόικα καθώς επίσης και οι περαιτέρω χειρισμοί τους οποίους θα ακολουθήσει ΔΗΜΑΡ ενόψει και της ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων.

Τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι έχουν γίνει βελτιώσεις για τα εργασιακά αλλά απέχουν ακόμη από τις βασικές θέσεις του κόμματος ώστε να ψηφίσει θετικά