Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία καταζητείτο ως φερόμενη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

H 22χρονη συνελήφθη στη Σαλαμίνα και συγκεκριμένα σε σπίτι συγγενικού προσώπου κρατούμενου για υπόθεση τρομοκρατίας,  οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Εφετών.

Η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη κατηγορούμενη για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στον ειδικό εφέτη- ανακριτή, αρμόδιο για την τρομοκρατία, ο οποίος την είχε καλέσει να καταθέσει, έπειτα από τη σύλληψη της 36χρονης, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση Ξηρού χθες, στο Αιάντειο της Σαλαμίνας.

Μετά την έξοδό της από τον ανακριτή, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η οποία διενεργεί προανάκριση για τον ρόλο της στην όλη υπόθεση και θα σχηματιστεί δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.