Συνεργασία της Celestyal Cruises με την Office Line

 

Η Celestyal Cruises, με σκοπό  τη συνεχή εξέλιξη και την αύξηση της παραγωγικότητας στα γραφεία της, επένδυσε στην απόκτηση επιτυχημένων, επαγγελματικών λύσεων πληροφορικής, μέσω της εταιρείας Office Line, που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων τέτοιων λύσεων και υπηρεσιών.

Η Office Line ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία έργο Active Directory Domain Services & Office 365 email migration για την Celestyal Cruises, το οποίο προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και ευέλικτη ενδοεταιρική συνεργασία, μειώνοντας δραστικά το μεγάλο διαχειριστικό χρόνο υποστήριξης  που απαιτούσαν τα δύο διαφορετικά domain & email συστήματα της εταιρείας, προηγουμένως.

Με την ολοκλήρωση του έργου, τον Ιούλιο του 2017, η Celestyal Cruises διαθέτει πλέον μια ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για τους εργαζομένους της, στα κεντρικά γραφεία της στα σημεία που δραστηριοποιείται, η οποία θα προσδίδει αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας στην καθημερινότητα των εργαζόμενων, με αποτέλεσμα την αύξηση της ίδιας της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ο κ. Κώστας Σμυρλής, MIS Director της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιλογή μας να συνεργασθούμε με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας αναβάθμισε και ενοποίησε τις υποδομές της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που στοχεύει στην καλύτερη κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων για συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας μας».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line AE ανέφερε σχετικά: «Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πολυδιάστατες δυνατότητες του cloud. Ευχαριστούμε την Celestyal Cruises για την εμπιστοσύνη της, για την ανάθεση της μετάβασης του εταιρικού της email σε περιβάλλον Office 365, που θα της προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για την εύρυθμη, ασφαλή και σύγχρονη διαχείριση των δεδομένων της, αλλά και την πιο αποδοτική συνεργασία κι επικοινωνία των εργαζομένων και συνεργατών της».