Συνεργασία Aegean-Singapore για πτήσεις κοινού κωδικού

Από την 1η Δεκεμβρίου 2012 οι πελάτες της SingaporeAirlines θα μπορούν να πετούν προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χάρη στη συμφωνία συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την AegeanAirlines, η οποία συμμετέχει μαζί με τη SingaporeAirlines στο δίκτυο της StarAlliance.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας η SIA θα προσθέσει τα διακριτικά «SQ» στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και Φρανκφούρτης, Λονδίνου, Μιλάνο και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης και Φρανκφούρτης και Μονάχου.

Αντίστοιχα, τα διακριτικά της Aegean «A3» θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SIA μεταξύ Σιγκαπούρης και Φρανκφούρτης, Μιλάνου και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μέσω Σιγκαπούρης προς Μελβούρνη και Σύδνεϋ. Οι πτήσεις κοινού κωδικού μετά την προσθήκη των διακριτικών της Aegean στις πτήσεις της SIA θα ξεκινήσουν μόλις εξασφαλιστούν οι προβλεπόμενες εγκρίσεις.

«Η νέα αυτή συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού με την AegeanAirlines, τον εταίρο μας στο πλαίσιο της StarAlliance, θα εξασφαλίσει για τους πελάτες μας άνετη σύνδεση με την Ελλάδα και θα διευρύνει το δίκτυό μας προς όφελος τόσο των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και εκείνων που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής», δήλωσε ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου του τομέα πωλήσεων και μάρκετινγκ της SingaporeAirlines κ. ChinYauSeng.

Ο Διευθυντής Προγράμματος και Συμμαχιών της AegeanAirlines, κ. Τάσος Ραυτόπουλος, δήλωσε: «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με την SingaporeAirlines, με την οποία μας συνδέουν πολλά όσον αφορά στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά και κοινής φιλοσοφίας στον τομέα εξυπηρέτησης. Η διεύρυνση του δικτύου που επιφέρει η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνεργασιών μας με τα υπόλοιπα μέλη της StarAlliance. Χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες επιβάτες μια σπουδαία ταξιδιωτική επιλογή προς τη Σιγκαπούρη, αλλά και μέσω αυτής σε όλες τις χώρες της νοτιανατολικής Ασίας και την Αυστραλία. Οι πτήσεις ανταπόκρισης μέσω Σιγκαπούρης, αυτού του σημαντικού κόμβου της νοτιοανατολικής Ασίας, θα διευκολύνει το τουριστικό ρεύμα από αυτές τις σημαντικές αγορές προς την Ελλάδα.»

Η έκδοση εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει και αφορά τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από 1ης Δεκεμβρίου 2012. Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις υπηρεσίες κοινού κωδικού παρατίθενται στο παράρτημα A. Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τη διεύθυνση singaporeair.com για τυχόν αλλαγές στα προγράμματα των πτήσεων.