Σχέση με τρανσέξουαλ έχει ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς – Αποκάλυψη της Daily Mail [ΦΩΤΟ]

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Μάικλ Φελπς. Ο Ολυμπιονίκης κολυμβητής φέρεται να έχει σχέση με την Τέιλορ Λιάν Τσάντλερ, η οποία είναι τρανσέξουαλ.

Όπως ισχυρίζεται η 41χρονη σε συνέντευξή της στη Daily Mail, είναι ζευγάρι με τον αθλητή, από τον οποίο ουδέποτε έκρυψε πως έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

“Ο χρόνος που περνάω μαζί του με κάνει να νιώθω σαν έφηβη και πάλι. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άνετα και τόσο αποδεκτή, με κάθε τρόπο, από όσο μαζί του”, τονίζει η Τέιλορ Λιάν Τσάντλερ και αποκαλύπτει σχετικά με την ερωτική τους ζωή:

“Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Αργότερα, κάναμε σεξ ξανά. Η ερωτική επαφή μαζί του είναι μοναδική. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κάποιος με έκανε να νιώσω πραγματική γυναίκα. Ποτέ δεν του είπα ψέματα για το παρελθόν μου, γιατί απλά ποτέ δεν προέκυψε η συζήτηση”.

Για να καταλήξει ότι φοβάται ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ο Φελπς θα την εγκαταλείψει: “Το πιο πιθανό είναι να τον χάσω, γιατί είναι ένα brand που η ομάδα του θέλει να προστατεύσει”.

Τρανσέξουαλ ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με το Μάικλ Φελπς