ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ “Η ΕΛΛΑΣ” – OI 7 “ΒΟΣΚΟΙ” KAI TA 300 “ΠΡΟΒΑΤΑ”

KAFENEIOΓια να μην αγωνιάτε, όσοι εξ ημών εξακολουθείτε να είστε ρομαντικοί περί τα κομματικά, απλά να γνωρίζετε ότι η ψηφοφορία θα έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλει η κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Να ξεφύγει κάποιο “πρόβατο” από το “μαντρί”, δεν αποκλείεται, αλλά πολύ δύσκολο. Αλλά το “μαντρί” δεν είναι μόνο το μεγάλο. Υπάρχουν και τα μικρότερα. Ούτε από αυτά λοιπόν θα ξεφύγει κάποιο “πρόβατο”. Όλα μα όλα, μετρημένα 300, είναι στη γραμμή των βοσκών τους.

Συγκεκριμένα:

Τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ θα τον παραπέμψουν όλοι, ή σχεδόν όλοι. Υπερ της παραπομπής του έχουν ταχθεί τα κυβερνητικά κόμματα και όλη η αντιπολίτυση.

ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ θα δώσει η αντιπολίτευση, δεξιά και αριστερά.

ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ θα δώσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου και η Χρυσή Αυγή του Ν.Μιχαλολιάκου.

1. Ερώτηση κρίσεως για νοήμονες: Για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο χαβαλές απόψε; Αφού το αποτέλεσμα το έχουν βγάλει, πριν ακόμα ακούσουν έστω τυπικά τι θα πουν οι “κατηγοροιύμενοι”…στικάκηδες.

2. Συμπεράσματα για νοήμονες:

Α. Ούτε η λίστα Λαγκάρντ ούτε καμία λίστα δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί στην Ελλάδα, για όσο καιρό η δημόσια διοίκηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι ένας αχταρμάς. Τι να το κάνουμε το στικάκι, τι ψάχνουμε το πόσοι το αντέγραψαν, όταν στα ταμεία του κράτους δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ;

Β. Ουσία μηδέν, τα πάντα γίνονται για το θεαθήναι.

Γ. Οι άνθρωποι είνια…γκάου!  Για τη λίστα Λαγκάρντ θα συζητούσαν, στον Σόιμπλε, στον Λούλα,  στον Χριστοφοράκο και…στην άμυνα της χώρας κατέληξαν να συζητούν αλληλοπλακωνόμενοι.

Δ. Κανένας από αυτούς που παραπέμπουν τον Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατηγορήθηκε πως έσβησε τα ομόματα των συγγενών του για να τους καλύψει, δε βρήκε το θάρρος να πει ότι τον παραπέμπουμε για τον Χ, τον Ψ, ή τον Ω λόγο, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι συγκεκριομένοι πολίτες δικαιολογούν απόλυτα με βάση τα εισοδήματα που είχαν δηλωμένα και φορολογημένα, τα ποσά που υπάρχουν στους λογαριασμούς της HSBC.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ…