ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ

Δεν φτάνει που τόσα χρόνια τρώνε από όλες τις πλευρές, τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Αδαμόπουλο, οποίος, επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει την υποχρεωτική παράσταση δικηγόρου στις αγοραπωλησίες ακινήτων και να ξαλαφρώσει κάπως από τα περιττά βάρη την χειμαζόμενη κτηματαγορά , άρχισε να εξαπολύει συκοφαντικούς ισχυρισμούς και λάσπη στον ανεμιστήρα.

Έτσι, με προφανή στόχο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του εις βάρος όλων των υπολοίπων και αφού δεν πέρασαν οι απειλές του, ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, κατηγόρησε με τερατώδη ψέματα και στη συνέχεια κάλεσε σε απολογία ορισμένους συναδέλφους του μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει να έχουν συγγενική σχέση με συγκεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης που δεν ενέδωσαν στις πιέσεις του.

Στην αγορά, ωστόσο, οι πάντες γνωρίζουν ότι οι ισχυρισμοί του κ. Προέδρου είναι εντελώς αστήρικτοι και λένε με νόημα ότι αν ήθελε πραγματικά να κάνει κάτι για το δικηγορικό επάγγελμα, καλύτερα θα ήταν να ξεκαθάριζε το μητρώο του ΔΣΑ από δικηγόρους που βαρύνονται με κατηγορίες πλαστογραφίας ή φέρουν ποινικές καταδίκες και τριγυρνούν αμέριμνοι στα δικαστήρια.