Τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

 

Τα μέλη της Ένωσης Βρακοφόρων Κρήτης ευχήθηκαν με μαντινάδες στον Πρόεδρο της ΝΔ. “Η σχέση μας με την οικογένειά σας είναι διαχρονική και στις χαρές και στις λύπες. Τώρα είναι γιορτινές μέρες” του είπαν με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά ότι “ήταν μια δύσκολη χρόνια δοκιμασίας για μένα και για οικογένεια μου. Τα έχει αυτά η ζωή αλλά θα πρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

“Το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση και ο καθένας από μας να κάνουμε πραγματικότητα τα προσωπικά όνειρα και προσδοκίες”, είπε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας τους πως κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας.

Κάλαντα στον Πρόεδρο της ΝΔ είπαν και τα παιδάκια του Σώματος Ελλήνων προσκόπων με τον κ. Μητσοτάκη να τους τονίζει πως ο προσκοπισμός είναι μια συνήθεια που θα τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Τα παιδιά του έκαναν δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία των 100 χρόνων προσκοπισμού. Ο κ. Μητσοτάκης τους έκανε δώρο βιβλία.

Την παράσταση, όμως, έκλεψαν τα μικρά παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ: