Τα πρωτοσέλιδα Οικονομικών και Πολιτικών Εφημερίδων

0bad8e0c92d63b5d8ffa69b32bd07f86_XL

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΕΠΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ- Σαμαράς: Εξαιρέσεις δεν μπορώ να επιτρέψω- Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς — Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ — ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MALL- Από την «Άγρια Ελευθερία» και τους «Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων».

ΤΑ ΝΕΑ: ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!- ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ — Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ — Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!

ΕΘΝΟΣ: Φύλλα επιστράτευσης σε 2.500 εργαζόμενους στις συγκοινωνίες-ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΩΝ- Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στις συντεχνίες — ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ MALL — Τσίπρας στο ΔΝΤ: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΚΡΙΒΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στρατηγική σύγκρουσης για να μην ενθαρρυνθούν και άλλες διεκδικήσεις- ΝΟΜΟΣ & ΕΠΙΤΑΞΗ- Με δήλωση του… στρατηγού Σαμαρά κατά των συντεχνιών- Με συγκοινωνιακό μπλακ άουτ απαντούν οι εργαζόμενοι — Τσίπρας στις ΗΠΑ- ΚΟΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ — Ανάληψη ευθύνης για Mall- ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο Α. Σαμαράς εξωθεί τη σύγκρουση στα άκρα. Με απεργίες και αλληλεγγύη απαντούν οι εργαζόμενοι- ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ — Προκήρυξη για τη βόμβα στο Mall- Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ  ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ — Ουάσιγκτον- ΔΝΤ- Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ» — Προανακριτική επιτροπή της Βουλής- ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

6 ΜΕΡΕΣ: Ανάλγητη κυβερνητική διαταγή προς τους απεργούς- ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ — Προκήρυξη: ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ MALL — Δίωξη κατά ΑΚΤΩΡ και ΕΡΓΟΣΕ- 30 ΕΚΑΤ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: Μετωπική- ρίσκο για την εκποίηση της Αττικό Μετρό Α.Ε- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΔΟΜΑΧΙΑ — Σκληρή επίθεση Τσίπρα από τις ΗΠΑ- Πόλεμος Μαξίμου με Κουμουνδούρου, άγριος καβγάς Κεδίκογλου- Σκουρλέτη- «ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ου, 14ου ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» — ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ- ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ MALL.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Άγρια συνδικαλιστικά φαινόμενα ανάβουν τώρα το φιτίλι της αποσταθεροποίησης- ΧΑΟΣ!  — Προκήρυξη για το Mall- «ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι προτείνουν οι Γάλλοι ειδικοί στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ «ΦΑΚΕΛΩΜΑ» ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ — ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ!- Αλλά και… μήνυμα Αλέξη: Δεν φταίει το ΔΝΤ για τις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα — Επιστράτευση σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ- Παραλύουν όλες οι συγκοινωνίες- ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΑΠΕΡΓΩΝ.

ΕΣΤΙΑ: ΚΑΜΕΡΟΝ- ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ- Παίζουν διαλυτικό ρόλο στην Ευρώπη.

Η ΑΥΓΗ: ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΚΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΠΗΛΗΚΙΟ- Επίδειξη αδιαλλαξίας και αυταρχισμού από την κυβέρνηση με επιστράτευση των απεργών στο Μετρό και επίταξη των συρμών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ωμή κυβερνητική τρομοκρατία η επίταξη των εργαζομένων- ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σαφής προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό- ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ωνάσης, Γκιόλβας και… Πάλμος!- ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΤΑ  ΦΩΚΛΑΝΤ!

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Σε ελληνικό έδαφος μεταφέρεται η αντιπαλότητα Ευρώπης-ΗΠΑ-Ρωσίας- ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΙΟ- GAZPROM-NEGUSNEFT με γερές προσφορές —Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Μπορεί να διατηρηθεί το καθεστώς για κοινωνικούς λόγους και με αυστηρό έλεγχο- ΟΠΑΠ: ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ —Ευρώ: Η CITI ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ —Άνγκελα Μέρκελ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ —Μαρκ Ρούτε: ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑ- Οι υφιστάμενοι “μνηστήρες” μπορούν να υποβάλουν προσφορές από κοινού με αυτούς που αποσύρθηκαν —ΑΠΟΘΕΜΑ 270.000 ΑΠΟΥΛΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- Υπερτιμημένα έως 30% —Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ —«Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»- Όχι σε χαλάρωση της λιτότητας, λέει η Μέρκελ —ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ- Τριών δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2012.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης-συνδικαλιστών- ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ- Μπλακ άουτ στις αστικές συγκοινωνίες- Βαρύ πλήγμα σε αγορά και οικονομία —Η άρνηση εργασίας επισείει αυτόφωρη σύλληψη και ποινή φυλάκισης- ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΥΛΛΩΝ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΣΕ 2.500 ΑΠΕΡΓΟΥΣ —Δήλωση του πρωθυπουργού: «ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ» —Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση- ΟΞΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ».

ΕΞΠΡΕΣ: Γενικευμένη σύγκρουση κυβέρνησης-συνδικάτων προκαλεί η επιστράτευση στα ΜΜΜ- CRASH TEST ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ —Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ —ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ- Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο —ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΥΟ ΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΑΠ 2010 ΕΩΣ ΤΙΣ 31/1- Αποφασίστηκε η χρονική μετάθεση της αποστολής των σημειωμάτων για το 2011.

ΚΕΡΔΟΣ: Κύριο θέμα συζήτησης στην αγορά η πρόθεση για δημόσια προσφορά της εταιρείας- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ S&B- Ο “επενδυτής”, οι μέτοχοι και η εξαγορά στην Κίνα- Σήμερα αναμένεται να διευκρινιστούν επακριβώς οι προθέσεις της εταιρείας —Απεργίες μετά την επιστράτευση- ΠΑΡΑΛΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ —Οι πέντε μνηστήρες καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές- ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΣΦΑ.