Τι απαντά η ΕΣΗΕΑ στον Σίμο Κεδίκογλου

«Σίμο Κεδίκογλου, έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι για να σταματήσεις τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες που συνεχίζονται στην ΕΡΤ και ευρύτερα στον κλάδο της δημοσιογραφίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του προς τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης.

Τι κείμενο του κ. Τρίμη έρχεται ως απάντηση σχετικά με τις απεργίες των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Αναλυτικά το κείμενο του προέδρου της ΕΣΗΕΑ:

«Αγαπητέ Σίμο,

Αν είχες κάνει τη δουλεία σου, όπως δεσμεύτηκες, προς την ΕΣΗΕΑ, μετά την υπουργοποίησή σου, ίσως τώρα να μη χρειαζόταν να καταφύγεις σε αντιστροφή της πραγματικότητας, λεκτικές ακρότητες και απειλές κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και της Ένωσής μας.

Με λίγα λόγια, κ. Κεδίκογλου, έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι για να σταματήσεις τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες που συνεχίζονται στην ΕΡΤ και ευρύτερα στον κλάδο της δημοσιογραφίας. Αντί λοιπόν για μεγαλοστομίες και μαγκιές προς την ΕΣΗΕΑ, οι εργαζόμενοι ομόφωνα, θα τολμούσα να πω, θέλουν από σένα και τη διοίκηση της ΕΡΤ συγκεκριμένες λύσεις στα, δίκαια και γνωστά σε σένα εδώ και πολλούς μήνες, αιτήματά τους. Το ότι αυτά τα αιτήματα για τη δημοκρατική λειτουργία των δημόσιων ΜΜΕ, το ψωμί και την αξιοπρέπεια των δημοσιογράφων, τα έχεις κρύψει, εσύ και το μηντιακό σύστημα που στηρίζει τις μνημονιακές σας πολιτικές, από τους πολίτες, δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο.

Αν και δεν θα τη μοιραστώ μαζί σου, μου είναι απόλυτα κατανοητή, η αγωνία σου να προβάλλεται από τα ΜΜΕ το “κυβερνητικό έργο” και να φιλοτεχνείται τηλεοπτικά από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση το πορτρέτο του πολιτικού προϊσταμένου σου».