Το πρώτο τρέιλερ του νέου καναλιού E ChannelΠοιοι θα δουλέψουν στον «αντικαταστάτη» του 902 – Καίγονται να βγάλουν πρόγραμμα μέσα στο Σεπτέμβριο…

«Αν θέλεις να αλλάξεις τονκόσμο, άλλαξε κανάλι». Με το λογότυπο του τηλεοπτικού σταθμού «902 TV» να φιγουράρει ακόμη αριστερά στην οθόνη, βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ που προαναγγέλλει το νέο κανάλι που θα πάρει τη θέση του.
Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σποτάκι διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες στο πρόγραμμα του «902 TV» και αποκαλύπτει πως το κανάλι που θα αντικαταστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ θα ονομάζεται Ε Channel. Παίζοντας με το γράμμα Ε, το σποτ αναφέρει «Είναι αλήθεια… Είναι έμπνευση… Είναι Εμπειρία… Είναι γεγονός…». και καταλήγει: «Αν θέλεις να.. αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι. Σύντομα κοντά σας».
Το λογότυπο του σήματος του Ε Channel παραπέμπει στο γνωστό διεθνές κανάλι life style Ε Entertainment, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το νέο κανάλι θα έχει ανάλογη θεματολογία.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι νέοι ιδιοκτήτες,που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, καίγονται να βγάλουν στον αέρα το πρόγραμμα του Ε Channel μέσα στον Σεπτέμβριο κι έχουν ήδη προσεγγίσει για το λόγο αυτό άτομα από την πιάτσα, ακόμη και εργαζομένους της πρώην ΕΡΤ…

ΠΗΓΗ: zoornalistas.blogspot.gr