Το video με Σαμαρά για τον ΦΠΑ – Μας αρέσει ο χαβαλές – Κακώς εκνευρίστηκε ο Πρωθυπουργός – Άνθρωπος είναι και αυτός

Έχει γίνει μεγάλος χαμός στο διαδίκτυο με τον Πρωθυπουργό εν ώρα διαγγέλματος να λέει τα…γαλλικά του. Πολλοί μάλιστα είναι και οι …εισαγγελείς που τον καλούν να πάρει κεφάλια των υπευθύνων για αυτό που βγήκε στον αέρα.

Είναι γεγονός, ότι ως λαός, λατρεύουμε το χαβαλέ. Και καλά κάνουμε! Και είναι επίσης γεγονός ότι ο Έλληνας, όπως και όλοι οι Πρωθυπουργοί, δεν είναι “κούκλες ομιλούσες”. Άνθρωποι είναι, με τα νεύρα τους και τις στιγμές τους, όπως όλοι μας.

Κακώς λοιπόν εκνευρίστηκε ο Πρωθυπουργός με το video που παίζει στο διαδίκτυο. Και πολύ κακώς, ορισμένοι θεωρούν, αρθρογραφώντας, ότι ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ, εξ αιτίας αυτής, της καθαρά ανθρώπινης έκρηξης του Α.Σαμαρά μπροστά στην κάμερα που έγραφε.

Οι πολίτες, πέρα από την πλάκα, ενδιαφέρονται ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ στην καθημερινότητά τους. Αυτό είναι το θέμα, αυτή είναι η ουσία. Όσον αφορά στα επικοινωνιακά παιχνίδια, αυτά,  είναι μεν “χαριτωμένα” και χαβαλεδιάρικα, αλλά δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή μας.

 

bankwars