Φώτης Κουβέλης: Παρών!

 

 

Είχαμε καταστήσει με απόλυτα σαφή ειλικρίνεια ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά και αυτό το ήξεραν όλοι, τόνισε ο Φ.Κουβέλης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ
Κάλεσμα στους βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν «παρών» στο πολυνομοσχέδιο με τα …
νέα μέτρα και «ναι» στον προϋπολογισμό, απηύθυνε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

«Είχαμε καταστήσει με απόλυτα σαφή ειλικρίνεια ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά και αυτό το ήξεραν όλοι. Η θέση μας παραμένει αμετακίνητη», υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης επεσήμανε πως «σεβόμαστε τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση και βάζουμε στην άκρη το πρόσκαιρο κομματικό συμφέρον. Δεν θέλουμε να ρηγματωθεί η κυβέρνηση με ό,τι συνεπάγεται για τον κοινό μας στόχο. Η στάση ευθύνης παραμένει ουσιαστικό μας στοιχείο. Σε αυτό το δρόμο σας καλώ να βαδίσουμε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα».

Αναφερόμενος στην ψήφιση του προϋπολογισμού, επεσήμανε ότι «η θέση της ΔΗΜΑΡ έναντι του προϋπολογισμού πρέπει να καθορισθεί και με πολιτικά κριτήρια. Δηλαδή να συνυπολογισθούν αφενός τα στοιχεία του Προϋπολογισμού και αφετέρου η αναγκαιότητα να υπάρχουν προϋποθέσεις σταθερής κυβερνητικής διαχείρισης μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες»….
voria.gr