Φ. Ολάντ: Νέα κρυφή ερωμένη! Η 42χρονη (παντρεμένη) δημοσιογράφος Ναταλί Ιανέτα

Eίναι άραγε ο Φρανσουά Ολάντ ο βασιλιάς των Καζανόβα; Αυτό αναρωτιέται το σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Closer” μετά την αποκάλυψη ότι εκτός από τις γνωστές και μη εξαιρετέες ερωμένες του – με σειρά προτεραιότητας: Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Βαλερί Τριερβελέρ,Ζουλί Γκαγιέ- μία νέα κρυφή, μέχρι τώρα,αγάπη έρχεται στο προσκήνιο.

Και όχι μόνο. Η νέα σύμβουλος του Γάλλου σοσιαλιστή προέδρου, Ναταλί Ιανέτα, μπαινοβγαίνει ανενόχλητη στο Μέγαρο των Ηλυσίων και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ολάντ!

Εξάλλου ο ίδιος της έδωσε το… ελεύθερο αφού την έχρισε σύμβουλό του σε θέματα αθλητισμού. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό που επικαλείται την εφημερίδα “Le Parisien”, δεν είναι αθώα η σχέση τους. Η 42χρονη Ναταλί Ιανέτα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, είναι μία παλιά ιστορία για τον Ολάντ. 

Πριν από 12 χρόνια, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει για πρώτη φορά βλέμματα. Και στη συνέχεια φούντωσε ο έρωτάς τους. Η ίδια πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στη Γαλλία για δύο λόγους: 1ον Γιατί ο Ολάντ παραμένει εργένης και 2ον λόγω του άτακτου ερωτικού παρελθόντος του.Η Ιανέτα είναι διπλωματούχος πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης. Για τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι το πρόσωπο που θα οργανώσει το “Euro 2016” που θα πραγματοποιηθεί στην “Πόλη του Φωτός”.Η ίδια πάντως έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες επιλέγοντας- ίσως όχι τυχαία- το περιοδικό “Paris Match” στο οποίο εργάζεται η απατημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ. Σε δηλώσεις της στο “Paris Match”, η πρώην δημοσιογράφος του Canal +, τόνισε ότι “δεν πρόδωσε κανένα κι ότι απλά ήθελε να κάνει κάτι άλλο στην καριέρα της”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Parisien”, στις 20 Απριλίου του 2002, η Ιανέτα βρισκόταν στο πλευρό των συναδέλφων της που διαδήλωσαν έξω από το κτίριο του καναλιού Canal + για τις περικοπές μισθών που ανακοίνωσε η διεύθυνση. Τότε ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον Ολάντ, όταν ο ίδιος ήταν γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Και τότε ξεκίνησε το ειδύλλιο…, γράφει η “Le Parisien” , ενώ το περιοδικό “Closer” αναρωτιέται μήπως θα πρέπει να ανακηρύξει τον Ολάντ ως τον βασιλιά των Καζανόβα με βάση τις ερωτικές επιτυχίες του προέδρου της Γαλλίας.