ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Θα πάρει 15%-20% στις ευρωεκλογές – Ηγέτης ο Κασιδιάρης”, γρ΄φουν οι Financial Times

 

«Αναλυτές προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και θα μπορούσε ακόμη και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία για την δεύτερη θέση, πίσω από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ», γράφουν σε άρθρο τους οι FT.
Η εφημερίδα γράφει και για το προφίλ του Ηλία Κασιδιάρη, περιγράφοντας πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής προετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές και πως μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, «έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και ας αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες».

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στην Εθνική Αυγή, (το κόμμα που έφτιαξε η ΧΑ για να κατέβει στις εκλογές αν απαγορευτεί η ΧΑ) με τον Ηλία Κασιδιάρη να υποστηρίζει πως «η Εθνική Αυγή θα έχει μια λίστα με αξιοσέβαστους υποψηφίους- απόστρατους στρατηγούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς.

Η εφημερίδα λέει ότι  τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έπεσαν μετά τη δολοφονία Φύσσα και  πως δημιουργήθηκε εν τέλει ένα κλίμα συμπάθειας μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο μελών του κόμματος έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.