ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Προστάτεψε τις αδελφές (νοσοκόμες), “έφαγε” τη διευθύντρια του νοσοκομείου Τρίπολης

Εκτός  ΕΣΥ θέτει ο υπουργός Υγείας την διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης, κυρία Έλενα Σιουρούνη, η οποία τόσο με δηλώσεις της όσο και εμπράκτως είχε καταστήσει μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής… συνεργάτες της και βοηθούς της στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Έλεγχος από τη Χρυσή Αυγή στους θαλάμους
Την περασμένη Τετάρτη και σύμφωνα με καταγγελίες του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν «έφοδο» σε θαλάμους του νοσοκομείου Τρίπολης ζητώντας να ελέγξουν εάν οι αποκλειστικές νοσοκόμες διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα. Την  εποµένη  του ελέγχου των Χρυσαυγιτών, η διοικήτρια  συναντήθηκε µε  εκπρόσωπο  της  τοπικής  οργάνωσης  της  Χρυσής Αυγής  για το θέµα των παράνοµων αποκλειστικών  νοσοκόµων –ως γνωστόν πρόκειται για μια χρόνια πληγή του ΕΣΥ που βαθαίνει συνεχώς λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και των πλημμελών ελέγχων της πολιτείας στις παράνομες αλλοδαπές, φερόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια η κυρία Σιουρούνη στο ArcadiaPortal.gr, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο».