Χαμός στην Αθήνα – Αντιεξουσιαστές τα έκαναν λαμπόγυαλο – Φωτιές και κλεφτοπόλεμος [ΦΩΤΟ – VIDEO]

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (17/3/2015) από τους συμμετέχοντες στην αντιεξουσιαστική πορεία κατά την αποχώρησή τους προς τα Εξάρχεια.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων πυρπόλησαν δύο αυτοκίνητα στη οδό Στουρνάρη και το πάρκο Ναυαρίνου.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής για να σβήσει την φωτιά.

Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους στην οδό Στουρνάρη και προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και προκάλεσαν φθορές και σε τρόλεϊ στην οδό Πατησίων.

Οι αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν και έξω από το κτήριο του Πολυτεχνείου που «κοσμείται» από το ασπρόμαυρο γράφιτι και έσπασαν τις σκαλωσιές που είχαν στηθεί για την αποκατάστασή του.

Αυτή τη στιγμή επιδίδονται σε «κλεφτοπόλεμο» με τις ομάδες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς πετούν πέτρες και στη συνέχεια τρέχουν να κρυφτούν.

Οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν την πορεία τους από το Μοναστηράκι στις 19:00 περίπου το απόγευμα η οποία πέρασε από την κάτων πλευρά της πλατείας Συντάγματος και διασπάστηκε σε δύο τμήματα, εκ των οποίων το ένα κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια και διαλύθηκε ενώ ο κύριος όγκος κατευθύνθηκε στην πλατεία Εξαρχείων.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαμαρτυριών για το σωφρονιστικό σύστημα και τους απεργούε πείνας στις φυλακές.

2261184

Επεισόδια και φωτιές στο κέντρο της Αθήνας - Εσπασαν τρόλεϊ στην Τοσίτσα

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/03/17/213024.jpg

inner

inner