Χανιά: Συνελήφθη 38χρονη που είχε κάνει το μπαρ της παράνομο πορνείο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνέλαβαν μια 38χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τρεις γυναίκες (μια 25χρονη Ελληνίδα και δύο Βουλγάρες, ηλικίας 24 και 26 ετών) που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας, χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η 38χρονη, ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 24χρονη από τη Βουλγαρία να εκδίδεται, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, σήμερα το πρωί αστυνομικός μετέβη στο κατάστημα της 38χρονης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων προσποιούμενος τον πελάτη, όπου η 24χρονη κατηγορούμενη του πρότεινε ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακολούθησε η σύλληψη των δύο γυναικών, καθώς και η σύλληψη της 25χρονης και της 26χρονης που δεν είχαν τα κατάλληλα έγγραφα.

Από την αστυνομία κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.