Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν θα δεχθεί παιχνίδια ούτε από ΣΥΡΙΖΑ ούτε από Καμμένο για το Σκοπιανό

Χατζηδάκης: Συζήτηση για τα Σκόπια μόνο με μια κοινή πρόταση από την κυβέρνησηH Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, o αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η ΝΔ θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Αναφορικά με τα επιδόματα αλλά και τις ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε «σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου».

Αναφορικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων».