Ψάχνουν τον Τσάκα! Τόσο μυαλό έχουν στον Παναθηναικό…

Η Αστυνομία από χτες  το βράδυ αναζητεί σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Βλάση Τσάκα για να τον συλλάβει, καθώς υπάρχει εις βάρος του σε ισχύ διαδικασία αυτοφώρου.

Ο  ίδιος ο Τσάκας το διέψευσε, αλλά ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δήλωσή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση (εκπροσωπώντας ουσιαστικά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός) εις βάρος του φερόμενου ως εκπροσώπου του Πρίγκιπα Φεϊζάλ.
Οι «πράσινοι» είχαν τονίσει ότι αν δεν προχωρήσει και τώρα η υπόθεση, θα κινηθούν νομικά κατά του Βλάση Τσάκα για να δουν ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
«Ποιος ήταν πίσω από αυτή την κατάσταση όλους αυτούς τους μήνες, για να μάθει ο κόσμος και οι παίκτες», αυτό θέλουν να διαπιστώσουν στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Κωνσταντίνου. «Δεν μπορεί οποιοσδήποτε για τους δικούς του λόγους να παίζει με το όνομα του Παναθηναϊκού», είπε ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού».


ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως πρέπει να …ψαχτούν όλοι εκείνοι που επέτρεψαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους σε άναν Τσάκα να διασύρει το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ταίζοντας με παραμύθια για πρίγγηπες τους φιλάθλους;