Ψαρεύει στο βούρκο και ο Λαφαζάνης! Η Αριστερά ζητά στήριξη από την άκρα δεξιά

lafaΣυνεχίζεται το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

“Δεν κάνουμε ανοίγματα πέραν του χώρου της Αριστεράς σε ηγεσίες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και τους καλούμε να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,  Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Εντούτοις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, πως “τον πολίτη που ψήφισε οποιοδήποτε κόμμα δεν τον βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και του λέμε ότι εσύ είσαι απόβλητος. Υπάρχει μεγάλη ανακατάταξη στην κοινωνία προς αριστερές προοδευτικές θέσεις”.


Χαρακτήρισε, δε, πράξη ευθύνης, όπου είναι στο β’ γύρο υποψήφιος του ΚΚΕ και δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, να τους στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ανεπιφύλακτα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως δεν είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε πως, όταν θα γίνει κυβέρνηση, “θα επιμείνουμε στην πλήρη σταθερή εφαρμογή του αντιμνημονιακού προγράμματός μας… Δεν είμαστε ήξεις αφήξεις.. Δημόσια δεσμευόμαστε πλαίσιο αποφασισμένο συλλογικά και δημοκρατικά. Δημοψήφισμα, αν δεν δεχθούν. Ζητάμε την έγκριση από εκλογές, αυτό θα είναι η μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές και μετά θα επιδιώξουμε να έχουμε μεγάλους αγώνες, για να έχουμε εθνικές κάλπες εκεί, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγάλη πλειοψηφία. Θα σεβαστούμε τη λαϊκή ετυμηγορία και θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα. Αυτό θα είναι το πλαίσιο που θα κινηθούμε, πλαίσιο σεβασμού του ελληνικού λαού και των αποφάσεών του”.